Здравен асистент у дома

Здравен асистент у дома

Услугата „Здравен асистент у дома“ ви дава възможност да живеете живота си независимо, (доколкото е възможно), според вашия дневен режим и в комфорта на дома ви.
 

Разбираме, че да останете в дома си по време на лечението и възстановяването е важно, защото това ви дава спокойствие и възможност да бъдете с близките си. Приготвяне на любимото ви ястие, помощ при къпане и дневния ви тоалет, или просто приятна компания, вашият личен домашен помощник ще се отнесе със съпричастност, състрадание и подкрепа, и ще ви бъде под ръка денем и нощем.


Услугата „Здравен асистент у дома“ има следните опции:

При необходимост от комплексна грижа за болния и извършване на специфични манипулации в дома му (в т.ч. грижи при трахеостомия, респираторна грижа, смяна на катетър или стома, неврологични заболявания, мозъчни и гръбначни травми и свързаните с тях дейности) ние от Хелт Асистанс ще ви предложим квалифициран медицински персонал, притежаващ необходимите познания и опит.

За терминално или хронично болни и/или инвалидизирани пациенти: ние знаем колко болезнено е да виждате близките си покосени от заболяването и с услугите си ви даваме възможност да се насладите на всеки миг заедно, докато ние поемаме текущите оперативни дейности. Палеативните грижи представляват цялостна, координирана и състрадателна грижа за хората с напреднал стадий на заболяване, както и емоционална подкрепа на техните семейства и близки.

Адаптирана към вашите нужди 24-часова грижа.

Минималният престой е 1 час. Възползвайте се от възможността да си осигурите помощ само когато ви е необходима, без това да ви натоварва. Вярваме, че добрата грижа е надеждна, своевременна и адаптирана към вашите нужди. В случай, че искате да ви отменим в грижата за близките ви, можем да реагираме с не по-малко от 24-часово предизвестие.

Грижите за болния не свършват с края на работния ден. Ние ще ви осигурим асистент за през нощта, така че вие и семейството ви да можете да си починете. Може да се използвате нашите услуги и в случаите, когато болният не се чувства комфортно да остава сам през нощта. Разбираме, че всяка ситуация е уникална, затова нашите асистенти ще ви предложат максимално персонализирана нощна грижа.

За хора с определени заболявания, изискващи специфични дейности и компетенции (напр. дименция, Алцхаймер, онкологични заболявания и др.)

Ортези

Електронен магазин

Предлагаме ви богат асортимент от ортези за лечение при контузии на сухожилия, стави и кости на немската фирма Ottobock