Въпроси и отговори

Ако не откривате отговор на вашият въпрос - Свържете се с нас!

Консултантите на Хелт Асистанс са на ваше разположение от понеделник до петък от 09:30 до 17:30 часа.В случай на инцидент, ако можете, окажете първа помощ на пострадалия или незабавно се обадете на 112. След като Спешния център приеме вашето запитване, свържете се с нас, за да осигурим посрещането ви в здравното заведение.

Желателно е да се свържете с нас най-малко 24 часа преди това, за да можем да ви осигурим специалист. Поради висока заетост, не обещаваме, че ще реагираме адекватно, ако ни се обадите в по-кратък срок.

Хелт Асистанс подържа контакт с утвърдени лекари и медицински специалисти. Бихме могли да ви препоръчаме компетентен лекар, но, разбира се, ако вие имате предпочитания, ще се съобразим с тях. Нашата грижа е да ви осигурим час за медицински преглед/ консултация в удобно за вас време.

Свържете се с нас, за да обсъдим размера на необходимото ви финансиране.

Хелт Асистанс е дистрибутор на висококачествени ортези на немската фирма Ottobock. Ортезите на Ottobock се характеризират с функционалност и иновации. 

 

През 2017 година фирмата печели European Innovation Impact Award в направление „Най-добра управленска стратегия в областта на здравеопазването“ и е официален партньор на Параолимпийските игри в Южна Корея през 2018 г.

 

Детайлно описание и информация за наличните продукти можете да откриете в нашия Електронен магазин.

Онлайн магазин

Предлагаме ви богат асортимент от ортези за лечение при контузии на сухожилия, стави и кости на немската фирма Ottobock.